15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Okulumuzda Resim sergisi düzenlenecektir.

25.10.202105.11.2021 TARİHLERİ ARASINDA KONU:15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularının resim olarak ifade edilmesi.

26.10.2021 106

RESİM ŞARTNAMESİ

a.Sergiye katılım ücretsizdir.

b.Resimler sınıf ortamında görsel sanat öğretmenin gözetiminde yaptırılacaktır.

c.Her öğrenci sergiye bir veya birden fazla resimle katılabilecektir.

d.Resimler 35x50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yapılacaktır.

e.Her türlü resim tekniği ve boya malzemesi serbesttir. (Sulu boya, pastel boya, yağlı boya, kuru boya, guaj boya vb.)

f.Resimler paspartulanarak sergiye katılacaktır.

g.Eserlerin künyesi olacak şekilde düzenleme yapılacaktır.

h.Eserler incelenirken;

•Kompozisyon (amaca uygunluğu),

•Renklendirme (kullandığı boyanın tekniğini kullanabilirliği)

•Yaratıcılık (konuyu özgün olarak işleyebilmesi)

•Temizlik ve düzen (çerçeve düzeni, kâğıdın temizliği) konularında değerlendirme yapılacaktır.

31.12.2021 TARİHLERİ ARASINDA RESİMLER OKULUMUZDA SERGİLENECEK