Zergan Ortaokulu

Vizyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Misyon: Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek, Öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına, Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrencinin mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.

Saatler: 08:15 14:50
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiziltepezergan.meb.k12.tr

Adres - İpek Mahallesi Şehitlik Caddesi No145 Kızıltepe/MARDİN

Adres - İpek Mahallesi Şehitlik Caddesi No145 Kızıltepe/MARDİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 20 km ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.